Onze Algemene Voorwaarden

Voor al onze diensten zijn specifieke voorwaarden van toepassing, afhankelijk van de aard van de dienstverlening. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Door gebruik te maken van onze diensten, accepteert u impliciet de toepasselijke algemene voorwaarden, zelfs zonder expliciete ondertekening of aanvaarding. Dit geldt voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen. Indien u geen toegang heeft tot de voorwaarden via de website, kunt u een kopie opvragen door een e-mail te sturen naar [email protected].  Door het gebruik van onze diensten verklaart u dat u de voorwaarden heeft gelezen, begrepen en aanvaard. Voor bepaalde diensten kunnen wij expliciete acceptatie van de voorwaarden vereisen alvorens de dienst wordt geleverd.

Algemene Voorwaarden voor Website

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website en alle interacties via de website. Door onze website te bezoeken of ermee te communiceren, aanvaardt u deze voorwaarden zonder voorbehoud. Bekijk de volledige voorwaarden hier: https://www.unity-systems.com/algemene-voorwaarden/

Algemene Voorwaarden voor ICT-diensten

Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze ICT-diensten, waaronder cybersecurity, infrastructuur, serverbeheer en gerelateerde diensten. Door een overeenkomst met ons aan te gaan voor deze diensten, accepteert u onherroepelijk de bijbehorende voorwaarden. Bekijk de volledige voorwaarden hier: https://www.unity-systems.com/algemene-voorwaarden-ict-diensten/

Algemene Voorwaarden voor Website-diensten

Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze website-gerelateerde diensten, zoals het bouwen, beheren en onderhouden van websites. Bij afname van deze diensten stemt u in met deze voorwaarden zonder uitzondering. Bekijk de volledige voorwaarden hier: https://www.unity-systems.com/algemene-voorwaarden-web-services

Algemene Voorwaarden voor Overige Diensten

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overige diensten die niet expliciet onder de specifieke voorwaarden voor bovengenoemde diensten vallen. Door een overeenkomst met ons aan te gaan voor deze diensten, verklaart u akkoord te gaan met de betreffende voorwaarden. Bekijk de volledige voorwaarden hier: https://www.unity-systems.com/algemene-voorwaarden-overige-diensten/.

Conflicterende Voorwaarden

In geval van tegenstrijdigheden tussen verschillende voorwaarden, prevaleren de specifieke voorwaarden die van toepassing zijn op de specifieke dienst. Indien een conflict ontstaat tussen een overeenkomst of offerte en de algemene voorwaarden, prevaleren de voorwaarden van de overeenkomst of offerte.

Wijzigingen in de voorwaarden:

Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden periodiek te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden minimaal 30 dagen voor de ingangsdatum schriftelijk of per e-mail gecommuniceerd naar het bij ons bekende emailadres. Door na deze wijzigingen gebruik te blijven maken van onze diensten, gaat u akkoord met de aangepaste voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met de wijzigingen in de voorwaarden, heeft u het recht om de overeenkomst schriftelijk te beëindigen binnen 14 dagen na ontvangst van de kennisgeving van de wijzigingen.

Verantwoordelijkheid van de klant

De klant is verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van correcte en volledige informatie die noodzakelijk is voor de uitvoering van de diensten, en voor het naleven van de technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen zoals aanbevolen door Unity Systems.

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting:

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Unity Systems is gevestigd, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. In geval van een geschil zullen beide partijen eerst proberen om via bemiddeling tot een oplossing te komen, voordat juridische stappen worden ondernomen.

Privacyverklaringen:

Voor het gebruik van onze diensten en website zijn ook privacyverklaringen van toepassing.

De privacyverklaring voor onze website beschrijft hoe we omgaan met persoonsgegevens die worden verzameld tijdens het bezoek aan onze website. De privacyverklaring voor onze diensten beschrijft hoe we omgaan met gegevens die worden verwerkt in het kader van onze dienstverlening.

De verklaring van de website kunt u hier vinden: https://www.unity-systems.com/privacyverklaring/. De verklaring van onze diensten kunt u hier vinden: https://www.unity-systems.com/privacybeleid-voor-diensten/.

Opschorting of beëindiging van diensten:

Unity Systems behoudt zich het recht voor om de levering van diensten op te schorten of te beëindigen in geval van niet-naleving van de voorwaarden door de klant.

Force majeure/overmacht:

In geval van overmacht is Unity Systems niet aansprakelijk voor enige vertraging of tekortkoming in de nakoming van haar verplichtingen.

Onverbindendheid van delen van de voorwaarden:

Indien een bepaling in deze voorwaarden ongeldig of onuitvoerbaar wordt geacht, blijven de overige bepalingen onverminderd van kracht.